Presentatietips uit de Praktijk


Scheduled EventsEvent outlinesBooksWhitepapersWebinarsArticlesContact UsRick F van der Lans

 

 

[Home][Books][Dutch books][Presentatietips]

 

 


Presentatietips uit de praktijk

Nieuws: De eerste druk van het 200 pagina tellende boek "Presentatietips uit de praktijk", geschreven door Rick F. van der Lans, kan in elektronische of in boekvorm gekocht worden bij www.lulu.com

Support independent publishing: buy this book on Lulu.

Sinds 17 mei 2002 is dit boek beschikbaar en werd het in de eerste twee weken meer dan 1300 keer gedownload. Inmiddels is deze meer dan 50.000 maal gedownload.

Titel:  Presentatietips uit de praktijk
ISBN:  90-807181-1-4
Uitgever:  R20/Consultancy B.V. te Den Haag, Nederland
Jaar van uitgifte: 2007
Druk 1ste verbeterde druk
  
Kaft:

Korte beschrijving

De meeste boeken over presentatietechnieken zijn geschreven door communicatiespecialisten voor diegenen die zeer regelmatig in het openbaar moeten praten, zoals verkopers en marketeers. 

Dit boek is anders. Het richt zich op diegenen voor wie lezingen geven niet hun dagelijks werk is. Het is speciaal geschreven voor diegenen die periodiek een inhoudelijke lezing moeten geven, zoals automatiseringsdeskundigen, economen, technisch tekenaars, ingenieurs, architecten en biologen. Het geeft adviezen, richtlijnen en tips om hun lezingen op een hoger plan te brengen. En misschien door de kwaliteit van hun presentaties te verbeteren, krijgen ze er misschien zelfs plezier in.

Alle aspecten van het geven van een lezing komen aan bod, inclusief het ontwikkelen van het presentatiemateriaal, het ordenen van onderwerpen, het opzetten van de zaal, omgaan met audio/visuele apparatuur, de laatste voorbereidingen, lichaamstaal, afhandelen van vragen en het achteraf evalueren van een lezing.

Met vele voorbeelden worden de verschillende aspecten van het spreken toegelicht. Naast de lopende tekst zijn alle tips kort en krachtig samengevat. 

Aan diverse ervaren sprekers uit binnen- en buitenland is gevraagd om eigen ervaringen en tips aan te leveren om in het boek opgenomen te worden.

hallo

 


[Previous][Up]

Copyright (c) 2017 R20/Consultancy B.V.. All rights reserved.